lørdag 3. august 2013

Didriks rom

Nå er Didriks (10) rom snart ferdig. Det ble noe annerledes enn jeg så for meg, men det har blitt akkurat slik han ønsket seg. Han har selv valgt gulv og veggfarge, samt farger ellers på ting og tang.Jeg gjorde klart det meste da han var på ferieleir. Ville overraske han med fiks ferdig rom han bare kunne begynne å bruke med en gang. Han ble kjempeglad. :)


Sengen (du ser den litt bedre her) er fra Ikea og kan slås ut til dobbeltseng, i tillegg til at den også har skuffer som er geniale til oppbevaring av dyner, puter og sengetøy. På dagtid res den opp slik at den ligner en sofa.

Billy-hylla du ser på bildet over her stuer bøkene hans.
Over sengen henger en wire han kan henge bilder, diplomer, tegninger og andre ting som betyr noe for han. Den hang i rommet da vi kjøpte leiligheten. Jeg har fått hengt opp tre store Ikea-skap over sengen. I to av dem oppbevarer han en vanvittig mengde Donald-blader og i den siste har han brettspill.


De doble dørene er garderobeskapet hans. Rommet hans var opprinnelig leilighetens kjøkken, og det som i dag er garderobe var døren inn til stuen.


Den hvite lange pulten er fra Ikea, men kjøpt brukt via Finn.no. Over pulten henger to magnettavler han kan henge opp minner, bilder, lapper og annet stæsj han måtte ønske å ta vare på. Over der igjen henger to smalere skap fra Ikea, hvor han oppbevarer PC- og TV-spill.


Kurvene som henger ved siden av veggskapene er fra Granit (har vist dem fram her og), og den store B-en (står for etternavnet vårt) i metall er fra Kremmerhuset. På pulten står det fine blikkbokser, kjøpt på Granit, de har han blyanter og andre skrive- og tegnesaker i.

Det er plass til minst tre stoler under pulten (perfekt, siden han har to bestekompiser). De som står der nå skal byttes ut, men de vi har tenkt på er for øyeblikket utsolgt.


TVen hadde han fra før. Over den henger en bildehylle. Foreløpig er flere av rammene tomme, her tenkte jeg han selv kunne ta bilder av venner, eller hva han vil, og sette inn, eventuelt klippe ut noe kult fra blader.

I hjørnet der henger tre metallhyller fra Granit (kan se nærmere på dem her). Inni de har han alt som har med TV-spill å gjøre, forskjellige konsoller i hver sin hylle.

Det gjennomsiktige bordet som står foran sengen/sofaen er fra Kartell, det har vi også hatt i mange år. Veldig greit, det tar ikke opp plass i øyet, og er praktisk å ha, uten at det ødelegger romfølelsen.

Rommet har akkurat god nok plass til å ha venner på besøk, plass til å gjøre lekser, se TV, spille spill, leke og alt mulig. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en melding, setter stor pris på å høre fra deg!