onsdag 1. januar 2014

11-årsbursdag


Her er noen bilder fra 11-årslaget vi hadde her rett før jul. :-)

Didrik fylte elleve, og da blir man ikke fjortis, men elvis. ;-) Derfor lagde jeg en Elvis-inspirert innbydelse, og oppfordret gjestene til å kle seg i 60-tallsklær. Bursdagsbarnet selv var kledd i jeans, hvit skjorte, sort skinnjakke, sort slips, en svær Elvis-parykk og gullfargede Elvis-briller. Han så helt smashing ut. Har lagt ut bilde av han på Instagram-profilen min.

Her er innbydelsen.


Didriks spilleliste for festen besto av vanlig musikk barna synes er kul, pluss et par Elvis-sanger innimellom. Alle danset og hadde det gøy. :-)

Pynten ellers var ikke Elvis-inspirert, men vi valgte et sort-hvitt-tema. Vi hang opp en sort vimpelrekke med hvite prikker, sorte ballonger med hvite prikker, sorte servietter, sort- og hvitstripete papirsugerør og popcorn-beger i sort og hvitt, for å nevne noe.


På bordet satt vi alle popcornbegerne, de fylte jeg med popcorn rett før gjestene kom, så fikk de ta et beger hver.Vi hadde laget velkomstdrink; punsj med frukt og bær i. Pizzaen ble levert på døren og vi hadde leid inn en slushmaskin for anledningen, så alle fikk så mye slush de ville. Etter maten fikk de sjokoladekake med Nugatti-glasur, kuleis og sukkerspinn. Så fant vi fram stigen slik at alle kunne dekorere tavleveggen på kjøkkenet med koselige bursdagshilsner. Rundt på bordene sto litt godteri og smellbonboner, og når de skulle dra fikk alle med seg en liten godtepose.Det var så hyggelig å ha alle barna her. :-) Jentene hadde pyntet seg i fine kjoler og guttene var morsomme og kule i sine antrekk. Alle kommer så godt overens, det er fint å se. Synes det ble en vellykket fest. :-) Har mange bilder fra festen og, men vil ikke legge ut bilder av andres barn, i tilfelle foreldrene ikke synes det er OK.


To dager etter hadde vi voksenselskap, med familie og venner. Veldig hyggelig det og, skal legge ut bilder av det også etterhvert. :)

4 kommentarer:

 1. Herlighet så lekkert pyntet - tenker det var mange som storkoste seg, og spes. bursdagsbarnet:) Du er bare så flink til å stæsje :)

  Klem Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :) Egentlig er ikke pynten så avansert, men ved å holde det i samme farge eller stil så ser det kjapt mer gjennomført ut, synes jeg. Festen ble vellykket, så det var veldig hyggelig. :)

   Slett
 2. Så fint pyntet:) hvor har du fått tak i vimpelrekke, smellbonboner, sugerør osv?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette har jeg kjøpt litt her og der. Sugerørene hos en interiørforretning på Grünerløkka, smellbonbonene på TGR og vimpelrekken på en nettbutikk. Vimplene ble jeg litt skuffet for, for de var av plast. Hadde egentlig ønsket papirvimpler.

   Slett

Legg gjerne igjen en melding, setter stor pris på å høre fra deg!