tirsdag 7. januar 2014

Oppskrift: Gulrotcupcakes



Mens jeg drømmer om mat og kaker og alt som er godt, tenkte jeg jeg kunne legge inn oppskriften på gulrotmuffinsene jeg bakte til Didriks voksenselskap i år.


Lagde to varianter, en med marshmallowsfrosting og en med jordbærkrem.


GULROTMUFFINS 
  • 320 g mel
  • 5 stk revet gulrot 
  • 1 revet eple
  • 3 ts bakepulver 
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts. salt 
  • 1 ts kanel 
  • 230 g romtemperert smør
  • 450  g sukker 
  • 4 romtempererte egg
  • 85 ml varm melk 

Sett ovnen på 180 grader. Sett cupcakeformene i et muffinsbrett, hvis du har det. Pisk smør og sukker til det blir fluffy, bland så inn ett og ett egg. Sikt mel, vaniljesukker,bakepulver, salt og kanel og ha over. Hell over den varme melken og bland forsiktig sammen. Ha i eple og gulrot. Stek cupcakesene i 15-20 minutter.



MARSHMALLOWSFROSTING
  • 300 g kremost
  • 1/2 boks med marshmallow fluff
Miks dette godt sammen i en kjøkkenmaskin, ha på de avkjølte cupcakesene.

JORDBÆRKREM
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss jordbærsyltetøy
Lag krem på vanlig måte, bare uten å tilsette sukker. Bland inn syltetøyet. Denne kremen er ikke like lett å forme fint på toppen slik som frostingen er, da denne ikke er like stiv, men den er veldig god, da. :)

Har et innlegg om voksenbursdagen her og klassefesten med Elvis-tema her.

2 kommentarer:

  1. Oiiii... dette ser unektelig lekkert ut:)
    Dette må absolutt prøves - tusen takk for oppskrift, både på
    cupcakes og frosting:))

    Ha en fin tirsdag:)
    Klem Marianne

    SvarSlett
    Svar
    1. Synes selv de ble veldig gode, håper du liker dem og. :-) Ha en god tirsdag videre!

      Slett

Legg gjerne igjen en melding, setter stor pris på å høre fra deg!