mandag 17. februar 2014

Hyllefint


Liker hyllene på dette soverommet. Kult med de fine bøkene, bildene og krimskramset. Kan heller ikke unngå å se en liten, hvit bulldog der. :) En sånn har jeg også, min henger i stua.


Ellers er det hektisk her om dagen. Mye jobb og mye koselige, sosiale greier. :) Men nå sitter jeg i sofaen her, surfer på Pinterest og bare tar livet med ro. Aaah ... :)

3 kommentarer:

 1. Jeg bare måtte fortelle om en mappe (et board) jeg har på Pinterest. Det heter Shelf Life, tipper du liker det (og kanskje har du allerede sett det :D). Digger denne veggen her jeg også. Jeg ville kanskje valgt andre motiver, selv om jeg synes disse er sykt kule. Tenker at kunst/bilder/motiver man har i boligen skal gjenspeile hva man vil ha mer av i livet. For eksempel skal man velge ting i par om man ønsker en kjæreste, bilder av eksotiske steder om man ønsker å reise mer, bilder av babyer om man ønsker å bli gravid osv.

  Og du vet - når jeg tror på det så funker det, ikke sant :D

  SvarSlett
 2. Hei! Nå har det vært stille på bloggen din lenge! Jeg titter innom iblant for å se om det har kommet noe nytt. Håper alt står bra til med deg og dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eli! Tusen takk for etterlysing - nå er jeg tilbake! :-D Her er ting veldig, veldig bra. Håper alt er fint med deg og. :)

   Slett

Legg gjerne igjen en melding, setter stor pris på å høre fra deg!